Wat we doen

We specialiseren ons vooral op de aanleg van totaalprojecten en onderhoud hiervan. Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaande fases afzonderlijk uit te voeren.

Tuinontwerp

Voor de aanleg van uw tuin start alles met een goed plan en correcte afspraken. Vanuit onze visie en uw wil maakt de tuinarchitect die wij aanstellen (of die u zelf aanstelt) een op maat gemaakt plan, waar u als klant zich volledig kan in vinden. Met behulp van 3D afbeeldingen en een virtuele wandeling in uw toekomstige tuin laten we uw kennis maken met onze ideeën. Uw bijkomende wensen worden hierna nog aan dit ontwerp toegevoegd.

Tuinaanleg

Tuinaanleg bestaat voor ons uit een heel deel facetten. We leggen ons vooral toe op het aanleggen van architecturale tuinen via een gepast ontwerp, waarin we alles onder onze hoede nemen, u heeft dus geen zorgen. Toch staan wij ook altijd open om verschillende onderdelen van de tuin apart uit te voeren. Gaat het nu enkel over de verharding, beplanting, vijver of afsluiting, geen probleem. Alles is bespreekbaar.

Tuinonderhoud

Om het ontwerp en de aanleg van een tuinproject volledig tot zijn recht te laten komen, is een opgevolgd onderhoud een must. We staan klaar voor zowel mensen die zelf hun groene vingers willen uithalen of voor mensen die het liever volledig uit handen geven. We komen bij u langs op een afgesproken tijdstip. Tweemaal of meerdere keren per jaar? We staan altijd paraat! Heeft u een klein probleem of een vraag over uw onderhoud? Geen nood, ook met tips sturen we u graag bij!