Werkwijze

Eén aanspreekpunt daar staan wij voor. Wilt u starten met een totaal nieuwe tuin of uw tuin renoveren? Wij zorgen voor alles die zich buitenshuis afspeelt.


Kennismaking
Eerst en vooral maken we graag kennis met u. Bij een goede babbel zullen we waarnemen wat uw verlangens zijn van uw droomtuin. Uw wensen en visie zijn het belangrijkste aspect voor de basis van een op maat gemaakte tuin. Ieder zijn smaak verschilt waardoor ontwerp uniek is. wijzelf sturen uw wensen bij met praktische en originele tips.


Ontwerp
Voor het ontwerp werken we met gerenommeerde tuinarchitecten samen. Als het voorontwerp klaar is plaatsen we dit in 3D zodat u een nog beter beeld krijgt van hoe uw tuin eruit zal zien. Daarna wordt er een technisch en beplantingsplan opgesteld. Er is ook de mogelijkheid om een lichtstudie op te maken zodat de tuin op de juiste plaatsen verlicht wordt. Tevens is een correcte prijsraming een belangrijk gegeven van een vlotte samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Hebt u al een ontwerp of wilde ideeën? Geen probleem, ook dit zullen we met u (en uw tuinarchitect) in goed overleg uitvoeren.


Aanleg
Vanuit een sterk architecturaal plan kunnen we vertrekken voor een vlotte aanleg van uw tuin. Wij zorgen voor een sterke afwerking vanaf de grondwerken tot het plaatsen van de nodige verharding, wateraspecten, beplanting en verlichting.


Onderhoud
Na de aanleg komen we graag bij u terug voor het onderhoud van uw tuin en het geven van praktische tips. Onkruidbestrijding, snoeien van hagen en heesters, opruimen van uw tuin en de begeleidingsnoei van bomen, horen allemaal tot dit pakket.